Due to the fact that I also teach guitar for a living – and almost Danish students only – this part of my website is still in Danish. However, you are more than welcome to contact me, if you want lessons. I also do Skype-lessons.

Ønsker du guitarundervisning i Aarhus?

Så skal du besøge Frederiksbjerg guitarskole, hvor vi altid har løbende tilmelding.

Skolen har dog løbende tilmelding, så tøv ikke med at kontakte mig for at høre om mulighederne.

Ønsker du guitarundervisning i Aarhus eller i resten af landet under mere uformelle rammer hjemme hos dig selv, så besøg mit nye site instrumentundervisning.dk, hvor jeg har samlet nogle af de bedste og dygtigste guitarundervisere i landet.

Hvis du er til jazz, og ønsker undervisning i jazzguitar eller resten af landet, har vi naturligvis også samlet nogle af de bedste jazzguitarister i Aarhus. Vi kan også finde undervisere i resten af landet, ligesom jeg også personligt tilbyder undervisning over Skype.

Hvis du kunne tænke dig at lære at spille guitar – eller kender du nogen, der gør, er det bare med at få meldt sig til, men skynd dig! Der er rift om pladserne.

Besøg Frederiksbjerg guitarskole her.

Undervisning på andre instrumenter?

Det er ikke kun guitarundervisning, vi tilbyder på instrumentundervisning.dk. Det er også muligt at få musikundervisning i Aarhus og i resten af landet på en lang række andre instrumenter. Vi tilbyder blandt andet undervisning i trommer, og her er det altså nogle af de allerbedste trommeslagere, vi har tilknyttet. Ønsker du klaverundervisning har vi også dygtige pianister på siden, og det samme gør sig gældende for både saxofonundervisning i Aarhus, sangundervisning i aarhus og basundervisning i Aarhus og selvfølgelig i resten af landet.

Så drømmer du om at lære et instrument?

Drømmen starter på instrumentundervisning.dk. Kontakt mig og hør mere helt uforpligtende om musikundervisning i Aarhus og i resten af landet. Jeg kan helt sikkert finde en dygtig musikunderviser til dig.